Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nadační fond Rosti a Ivy Čapkových

11. 9. 2022
 
 

Vážení přátelé,

podpořte bluegrass jinak! Ptáte se jak? Pro mnohé z nás je bluegrass životní styl, ale naše milovaná hudba stárne a bez naší pomoci se neobejde.

Proto jsme založili Nadační fond Rosti a Ivy Čapkových na podporu talentovaných muzikantů. 

Budeme aktivně vyhledávat hudebníky, kteří jsou nadaní, ale z jakýchkoli důvodů nemohou svůj talent plně rozvinout. Takovým lidem budeme pomáhat například získat hudební vzdělání (placení soukromých hodin, workshopů a masterclasses u nás či v zahraničí, stipendií na hudební škole, atd), budou mít šanci hrát na lepší hudební nástroj (který jim buď darujeme nebo na delší dobu zapůjčíme) nebo dostanou příležitost prezentovat své umění (zajistíme jim účast na významných koncertech nebo recitálech).

K tomu samozřejmě musíme získat dostatečné množství finančních prostředků, ze kterých budeme hradit výše zmíněné náklady.

Veškeré peníze získané pro náš nadační fond budou použity na tyto účely, za což můžeme ručit naším dobrým jménem, které jsme budovali po dlouhá léta práce v oblasti akustické hudby – ať už při výrobě hudebních nástrojů značky Čapek nebo při pořádání koncertů pod značkou Rosťa Čapek uvádí.

Chcete pomoci talentům? Napište nám o nich! Přispějte na účet Nadačního fondu Rosti a Ivy Čapkových jakoukoli částkou, jednorázově nebo pravidelně - 102 500 102/2010. QR kód k platbě a další informace najdete zde

Děkujeme vám!

Rosťa a Iva

P.S: Potvrzení pro daňové účely vystavíme na požádání a samozřejmě vás budeme informovat o všech projektech, na které budou získané prostředky použity.

-- 
Ing. Ivana Čapková
Nadační fond Rosti a Ivy Čapkových
Čapek Bluegrass & Jazz Instruments

tel. +420 603907416
iva@capek.us
www.capek.us